Maandelijkse Archieven: September 2024

  1. Stage Freaks is aanwezig op de Festivak!

    Stage Freaks is aanwezig op de Festivak!

     

    Op 13 en 14 november 2024 zijn wij aanwezig op De Festivak: dé vakbeurs voor professionals uit de evenementenbranche. Of je nu een organisator bent, werkzaam in productie, technische ondersteuning levert of betrokken bent bij decoratie en veiligheid, De Festivak is dé plek om samen te komen, kennis uit te wisselen en innovaties te ontdekken.

     

    Wat maakt de Festivak zo bijzonder?

    De Festivak is hét jaarlijkse evenement waar iedereen in de evenementenwereld samenkomt om de nieuwste trends en

    Lees meer »
  2. De scaff-ratelset: dé tool in de evenementenbouw

    De scaff-ratelset: dé tool in de evenementenbouw

    In de wereld van de evenementenbouw, waar deadlines strak zijn, is het juiste gereedschap niet alleen handig, maar vaker nog onmisbaar. Of je nu een podium opbouwt voor een muziekfestival of een complexe lichtinstallatie monteert voor een theaterproductie. Je hebt gereedschap nodig dat robuust en betrouwbaar is. Een van die tools is de scaff-ratelset van Stage Freaks. In dit blog leggen we je uit waarom. 

     

    Eerste indrukken: degelijkheid en functionaliteit

    De scaff-ratel set bestaat uit een ratel met verschillende dopmaten.. Wat direct opvalt, is de kwaliteit van het materiaal. De ratel voelt zwaar en solide aan, wat een goed teken is dat het gemaakt is om lang mee te gaan. De ratel is gemaakt van gehard staal, wat betekent dat deze bestand is tegen het zware werk dat in de evenementenbouw vaak gevraagd wordt.

    Een ander voordeel is de ergonomische vorm van de ratel. Het handvat ligt prettig in de hand, zelfs na langdurig gebruik en biedt voldoende

    Lees meer »