Maandelijkse Archieven: Oktober 2024

  1. Wat is de beste multitool binnen de evenementenbouw?

    Wat is de beste multitool binnen de evenementenbouw?

     

    In de wereld van de evenementenbouw zijn multitools uitgegroeid tot een onmisbaar stuk gereedschap. Of je nu werkt aan het opzetten van een podium, het monteren van verlichting of het snel oplossen van onverwachte problemen. Een goede multitool kan je werk aanzienlijk vergemakkelijken. Je hebt namelijk de belangrijkste tools zo bij de hand. Het laatste waar je namelijk op zit te wachten is 10 verschillende soorten gereedschap mee te zeulen. In deze blog bespreken we wat de beste multitool is voor de evenementenbouw, waar je op moet letten bij de aankoop

    Lees meer »
  2. Welke zaklamp van Coast Polysteel is het beste?

    Welke zaklamp van Coast Polysteel is het beste?

    Als je op zoek bent naar een betrouwbare en robuuste professionele zaklamp, dan is de Coast Polysteel-serie een uitstekende keuze. Deze zaklampen zijn speciaal ontworpen voor veeleisende professionals die werken in ruige omgevingen zoals de bouw, industrie of evenementenbouw. Maar welk model past het beste bij jouw behoeften? In deze Product Battle vergelijken we vier modellen: de Coast Polysteel 200, 400, 600, en 1000. We bespreken de verschillen in lichtopbrengst, duurzaamheid, batterijduur en ergonomie, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

     

    Lichtopbrengst: Van heldere tot ultra felle straal

    Bij het kiezen van een professionele zaklamp is de lichtopbrengst een van de belangrijkste factoren. Dit geldt in principe voor alle zaklampen.  Het gaat hier om de hoeveelheid licht die de zaklamp kan leveren, uitgedrukt in lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe feller de lichtstraal.

    • Coast Polysteel 200: Dit model heeft een lichtopbrengst
    Lees meer »
  3. Oordoppen op maat inbrengen

    Oordoppen op maat inbrengen

    Oordoppen op maat zijn een uitstekende oplossing om je gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden en lawaai. Ze zijn ontworpen om perfect in jouw oren te passen, waardoor ze optimale bescherming bieden en tegelijkertijd comfort garanderen. Echter, om het meeste uit je op maat gemaakte gehoorbescherming te halen, is het belangrijk om ze op de juiste manier in te brengen. In deze gids leggen we stap voor stap uit hoe je oordoppen op maat in doet en waarom het belangrijk is om dit correct te doen.

    Lees meer »