Op 13 en 14 november 2024 zijn wij aanwezig op De Festivak: dé vakbeurs voor professionals uit de evenementenbranche. Of je nu een organisator bent, werkzaam in productie, technische ondersteuning levert of betrokken bent bij decoratie en veiligheid, De Festivak is dé plek om samen te komen, kennis uit te wisselen en innovaties te ontdekken.

 

Wat maakt de Festivak zo bijzonder?

De Festivak is hét jaarlijkse evenement waar iedereen in de evenementenwereld samenkomt om de nieuwste trends en ontwikkelingen te verkennen. Het is een ontmoetingsplek voor organisatoren, technici, leveranciers en iedereen die betrokken is bij het creëren van grootschalige evenementen. Naast de beursvloer zijn er ook diverse seminars en workshops die zorgen voor een inspirerende ervaring. 

 

Wat doen wij hier?

Bij Stage Freaks zijn we niet zomaar een leverancier. Wij zijn dé partner voor iedereen die betrokken is bij de praktische en logistieke kant van evenementen. Wat ons onderscheidt, is dat wij zelf uit de branche komen en dus precies weten waar de uitdagingen en behoeften liggen. We streven ernaar om de one-stop-shop te zijn waar eventprofessionals terecht kunnen voor alles wat ze nodig hebben om hun productie efficiënter, handiger en veiliger te maken.

 

Claim je gratis ticket(s)!

Het leuke van deze beurs is dat de toegang volledig gratis is! Wil je er dus bij zijn? Claim hier je gratis ticket en ontmoet ons in november: Festivak 2024 - Gratis ticket.


We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 13 en 14 november in de Brabanthallen in Den Bosch!